najdete mě zde

pondělí 21. února 2011

Summer job

Moji milí,

tak jsem dnes byla na tom přijímacím pohovoru kvůli brigádě na léto a můžu vám říct, že to bylo, ehm jak to vyjádřit, docela husté. Nejprve jsem musela vysvěltovat pár slovíček jako externí, interní a pasivní, aktivní. Potom jsem měla za úkol najít nějaké informace na netu o mobilním telefonu, dát je do wordu, zformátovat a uložit do připravené složky. Vzhledem k tomu, že to byla zřejmě nejnovější verze wordu,  měla jsem docela problémy, najít co potřebuju. Chvilku mi to sice trvalo, ale nakonec jsem to myslím zvládla. Potom mě posadili za počítač dali mi sluchátka a.....sehrajeme fiktivní rozhovor se zákaznicí. Vymýšlela si na mě samé blbosti, ale i to bych snad nakonec jakž takž zvládla. Jediné co jsem po..., že jsem zapomněla nabídnout na konci hovoru paušál :(. To mě na tom mrzí nejvíc. Upřímně řečeno, nečekala jsem, že to bude hned na prvním pohovoru takové "složité". Jak jsem dopadla se dozvím v pátek, a i když mě vezmou, budu muset absolvovat týdení školení a napsat nějaký jejich test min. na 85%. No nic budu doufat v dobrý výsledek, však ono už to nějak dopadne ;) Naděje umírá poslední. Amen.


nějaká inspiration for summer job? Shary

3 komentáře:

  1. Nevím jestli je specialista telefonní linky to samé jako operátor, byla jsem taky před vánocema takhle na pohovoru v teleperformance, měla jsem dělat pro Makro, vyšlo to, pár dní jsem byla happy a nakonec s náma všema akorát pěkně (s prominutím) vyjebali... snad to tobě vyjde, musí to bejt skvělej džob:)))

    OdpovědětVymazat
  2. V Pardubicích, chodilo nás potom na školení asi 5, ztratila jsem na tom hodně času, ty školení byly na celý odpoledne a bylo jich i několik do tejdne, nemluvím o spoustě projetejch peněz za dopravu ,.. měly to bejt víkendovky, JASNĚ jsme jim to psali do dohody, ale tu nejspíš ani neotevřeli, protože byli do poslední chvíle přesvědčený o tom že nás školej na tejden - a to nebyla naše chyba. takže nám řekli že pro nás teda žádnou práci nemaj a že se ozvou až budou mít jinou. Neozvali se a už ani neozvou, projetý prachy a peníze za školení který mělo bejt placený nám už taky nikdo nedá a celkově to skončilo dost blbě.
    Ale nenech se odradit. Vim, že je tam plno lidí který volaj třeba za T-mobile a ty jsou spokojený. Každopádně dej potom vědět jak to dopadlo, budu zvědavá:))

    OdpovědětVymazat
  3. Jo jo.. docela mě naštvalo hlavně to, že to byla jejich chyba a ty cesty nám neproplatěj, a ani se nesnažili nám to nějak nahradit tím, že bysme volali za něco co se volá o víkendu...
    Já měla volat za Makro, ten obchod, ptát se těch podnikatelů jak často tam jezděj a nabízet jim nějaký LCD televize:D:D
    A ty u T-mobilu budeš dělat co, jakoby nabízet tarify nebo jak?:))

    OdpovědětVymazat